Private Label / OEM

Hos Scandinavian Baby Products tilbyder vi private label-services inden for en bred vifte af babyprodukter.

Kontakt os i dag
Vores private label/OEM-system giver dig mulighed for at tilpasse herunder sutter, sutteflasker, sengetøj, håndklæder, legetøj, stofbleer, hagesmække og meget mere med dit eget branding og design, så du kan skabe en unik produktlinje, der afspejler dit brands værdier og æstetik. Vi gør høfligt opmærksom på, at MOQ på private label-varer vil være mellem 1.000 til 5.000 enheder pr. vare afhængig af produkttype.
Vi er stolte af kvaliteten og sikkerheden af vores produkter og sørger for, at hvert private label-produkt produceres efter de samme høje standarder som vores egne mærkevarer. Vores team af erfarne designere og indkøbere vil arbejde tæt sammen med dig gennem design- og produktionsprocessen for at sikre, at dine private label-produkter lever op til dine præcise specifikationer.
Takket være vores fremragende Operations-team kan vi hjælpe dig med at source lige præcis de kvalitetsmaterialer, du forestiller dig til din produktlinje. Uanset om du foretrækker økologisk bomuld, fødevaregodkendt silikone eller GOTS-certificerede tekstiler, garanterer vi de perfekte produkter til dit brand.

Tekstiler

Bliv inspireret

Legetøj

Bliv inspireret

Service

Bliv inspireret

Tilbehør

Bliv inspireret
Vores private label/OEM-system kan hjælpe dig med at skabe netop den produktlinje, der skiller sig ud fra konkurrencen. Med Scandinavian Baby Products kan du tilbyde dine kunder babyprodukter af særdeles høj kvalitet, som de vil elske. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores private label/OEM-system og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe de perfekte babyprodukter til dit brand.

Drøft dine private label /OEM-planer med os i dag

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Denne formular er beskyttet med Google reCaptcha