Unikke brands

Mød FILIBABBA og Scandinavian Baby Products

Bliv forhandler

Hos Scandinavian Baby Products deler vi en passion for høj kvalitet og flot produktdesign. Derfor finder du to fremragende brands i vores brede portefølje:

FILIBABBA og Scandinavian Baby Products.

FILIBABBA-Følelsen

FILIBABBA kombinerer fantastisk funktionalitet med materialer af høj kvalitet og æstetisk tiltalende nordisk design. Grundlagt i 2014 skaber dette mærke med den essentielt danske DNA særlige produkter til børn og deres forældre med håndtegnede mønstre og stor kærlighed for detaljer. Til FILIBABBA-produkter foretrækker vi at bruge 100% GOTS-certificerede og økologiske bomuldsmaterialer og søger konstant at integrere nye og mere bæredygtige materialer samt produktionsmetoder i vores kollektioner. FILIBABBA-produkter er designet til at vokse med familien og fremme ro og fantasi i den moderne families hverdag.

Scandinavian Baby Products - Store legeoplevelser for hvert barn

Siden lanceringen af Scandinavian Baby Products i marts 2022 kan ideen om at støtte børn i deres udvikling gennem legetøj ses i alle mærkets produkter. Børn lærer gennem leg, og derfor er vores kvalitetslegetøj designet til at opfordre dem til at udforske bevægelse samt aktivt opdage farver, former, sprog, lyde og dyr. Vi mener, at en fantastisk legeoplevelse bør være tilgængelig for hvert barn, derfor inkluderer vores sortiment af legetøj, baby gyms, aktivitetslegetøj, interaktive puttekasser, gåvogne og mange flere artikler til en overkommelig pris.

Hos Scandinavian Baby Products tror vi på, at vi kan opnå meget mere, når vi arbejder sammen. Derfor tilbyder vi dig særligt fleksible købsmuligheder med lav risiko.

Mød dine konsulenter i Norden

Lasse Rolighed Olesen
Sales Director & Co-owner
Christian Bendtsen
CEO & Co-owner
Pernille Rohbrahn
Client and Outreach Officer
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Denne formular er beskyttet med Google reCaptcha