FILIBABBA

Vores eget design

Hos FILIBABBA skaber vi helt særlige produkter til børn og deres forældre: Vores danske designs er illustreret i hånden, og materialerne er nøje udvalgt.

Vi foretrækker at fremstille vores produkter af 100% GOTS-certificerede tekstiler og økologisk bomuld, og vi integrerer løbende nye og mere bæredygtige materialer samt produktionsmetoder i vores kollektioner. Vores produkter er skabt til at vokse med familien og til at fremme ro og fantasi i den moderne families hverdag.

Velkommen til vores tidløse, æstetisk funderede børneunivers, hvor en mere ansvarlig produktion, kvalitet og multifunktionalitet er essentielle værdier.

Vi er GOTS-certificeret

Hos FILIBABBA går vi meget op i at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter. Vi er derfor stolte af at være et af de få danske brands, der præsenterer produkter, som er produceret af GOTS-certificerede tekstiler.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Du kan dermed som forbruger være sikker på, at alle vores bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden – lige fra bomuldsbondens marker og til det færdige produkt. Du kan se vores GOTS-certificering her

Enestående emballage

For os er emballage mere end bare pap, der produceres i store mængder og derefter afskaffes. Vi går ind for genanvendelse, og til vores interiør-luftballoner har vi valgt en papkasse af god kvalitet, som efterfølgende kan genanvendes og fx bruges til opbevaring på børneværelset. Genbrug er god brug.

Vi tror på en bæredygtig tankegang, når vi udvikler vores produkter i naturlige materialer med henblik på vores børn og vores miljø, og vi tager ansvar for hvert design vi udvikler.

Tidløse og unikke designs siden 2014

FILIBABBA blev grundlagt i 2014 og lancerede den første kollektion i 2015. Dermed var vi de første, der lancerede en babynest på det danske marked. FILIBABBA bestod dengang udelukkende af de to ejere Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, og der er sidenhen kommet en del flere til vores team, som i dag er på 14 personer.

Alle vores designs er skabt med kærlighed og yderste respekt for vores omgivelser og de mennesker vi arbejder med. Vi ønsker at værne om vores børn og samtidig passe godt på vores miljø, og derfor producerer vi udelukkende vores bomuldskvaliteter i GOTS-certificerede materialer. Vi er enormt stolte af at have netop denne mærkning.

Vores designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe tidløse og unikke designs, der inspirerer såvel små som store. Vi forsøger altid at tænke multifunktionalitet ind i produkterne, således at produkterne har flere funktioner og samtidig kan bruges af flere generationer. Alle vores prints er håndtegnede af vores designer, som sætter en ære i at formidle et visuelt udtryk via stregen.

Vores ambition og vision er at sikre, at vores børn vokser op i trygge rammer og i et bevaret miljø, og derfor er ansvarlighed en af vores grundlæggende værdier.