Om os

Vi sætter handlinger bag holdninger.

Vores historie

Scandinavian Baby Products blev grundlagt i september 2013 af Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, der ejer virksomheden igennem The Friendship Group ApS. Vi er en 100 % danskejet virksomhed.

Scandinavian Baby Products fabrikerer, importerer og distribuerer en portefølje af selv-ejede mærker, distribuerede mærker og OEM-opgaver for nordens største detailkæder. Vi varefører over 2000 forskellige varenumre og mere end 15 brands og populære licenser. Vi har en lagerkapacitet på 3000 m2 og et professionelt logistiksystem, der sikrer vores kunder en unik fleksibilitet og en meget lav risiko i samarbejdet.

Det ligger os meget på sinde at producere og distribuere kvalitetsprodukter til babyer og småbørn, der er produceret med fokus på såvel miljømæssig som social bæredygtighed og ansvarlighed. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores produkter lever op til alle miljø- og sikkerhedsstandarder både nationalt og internationalt. Endvidere er vi en GOTS-certificeret virksomhed. Ordentlighed og pålidelighed i det gode samarbejde er de parametre, teamet i Scandinavian Baby Products gerne vil kendes og måles på.
2013

- Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen stifter Trade Fair ApS og herunder Scandinavian Baby Products.

2015

- Vi etablerer lagerlokation i Aarhus, Risskov. Senere på året flytter virksomheden til Aarhus Nord, da behovet for større lagerkapacitet bliver nødvendigt på grund af vækst.
- Virksomheden får distribution af sit første legetøjsmærke Plantoys.

2016

- Virksomheden etablerer distribution af bæredygtige og lærerige legetøjsmærker.
- Et specialdesignet IT-system udvikles med fokus på at være nemme at handle med for alle kunder.

2017

- Virksomheden får sin 5. ansatte og flytter OEM & P/L varer til eksternt lager pga. pladsmangel.
- Vi investerer i eget mærke FILIBABBA ApS.
- Både Scandinavian Baby Products og FILIBABBA bliver Gots-certificeret.

2018

- Vi runder samhandel med mere end 3.000 butikker i Skandinavien.
- Trade Fair ApS vinder en Børsen Gazelle.
- Virksomheden etablerer distributionsaftale med KIDS2 for Skandinavien.

2019

- Vi runder samhandel med mere end 5.000 butikker.
- Trade Fair ApS vinder sin anden Børsen Gazelle.
- Virksomheden sælger for første gang over 1 million enheder.
- Vi flytter vores kontor til Tilst, og lagerlokation etableres i Nordtyskland med ekstern partner.
- Virksomheden får sin 10. ansatte.
- Virksomheden har positioneret sig som en væsentlig spiller på markedet inden for:
- Detailhandelsmarkeder: Hyper, super, discount. Strategisk placering af distribuerede brands og OEM-/P/L-udviklede produkter for de største detailvirksomheder i Skandinavien.
- Specialhandel: Legetøj, baby-branchen og de ledende afsætningskanaler for e-handel.
- Virksomheden etablerer egen afdeling for repræsentation af markeder og positionering af egne varemærker i EU og Kina.

2020

- Virksomheden vækster markant på markeder udenfor Skandinavien.
- Trade Fair ApS vinder sin tredje Børsen Gazelle.
- FILIBABBA vinder sin første Børsen Gazelle.
- Virksomheden investerer i specialdesignet IT. Den største investering i firmaets historie.
- The Friendship Group ApS overtager ejerskabet af Scandinavian Baby Products. Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen ejer The Friendship Group sammen.

Vores filosofi

Scandinavian Baby Products opgave er at blive en markant spiller på det europæiske marked inden for salg af babylegetøj, legetøj samt interiør til babyer og børn.
Vi har stort fokus på økologi, bæredygtighed og produktsikkerhed. Vi ønsker at være den leverandør, der kan tilbyde det mest intuitive og skalerbare set-up til alle salgskanaler. Vi har stort fokus på IT og digitalisering samt logistik-optimering og udvikling.

Vi ønsker derudover at have et stærkt produktsortiment bestående af en kombination af selv-ejede mærker og distribuerede mærker. Det er kendetegnende for os, at vores produkter komplementerer hinanden.

Bliv forhandler

Bliv Scandinavian Baby Products forhandler

Scandinavian Baby Products er en af de største distributører af babyprodukter og legetøj i Skandinavian. Vi forhandler mere end 15 brands. Bliv en del af fællesskabet i dag!

CSR - vi sætter handlinger bag holdninger

Vi sætter i Scandinavian Baby Products handlinger bag holdninger, så vi er helt sikre på, at både vores egenproducerede brands og de distribuerede brands lever op til vores krav til global og samfundsmæssig ansvarlighed. Hermed mener vi produktion under hensyntagen til miljø- og klimaforhold, sociale vilkår, arbejdsforhold og menneskerettigheder og naturligvis børnenes sundhed og sikkerhed. Desuden følger vi de gældende regler inden for produktsikkerhed. Dette kan f.eks. være EN71 for legetøj. Scandinavian Baby Products er registeret og kontrolleret af de danske myndigheder, hvor vi har den højeste vurdering og anmærkning hos Fødevarestyrelsen.