Produktet blev lagt i kurven.
1

Vi er glade for og stolte af at kunne vise dig alle vore mærker indenfor lækre og bæredygtige produkter til babyer og mindre børn. Du kan som forbruger være helt tryg ved, at produkterne lever op til alle sikkerhedsstandarder samt er produceret i miljørigtige materialer.


Om os

Trade Fair - herunder med Scandinavian Baby Products som binavn - blev etableret i september 2013 og har til huse i Aarhus N.

Det ligger os meget på sinde at producere og distribuere kvalitetsprodukter til babyer og småbørn, der er produceret med fokus på såvel miljømæssig som social bæredygtighed. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores produkter lever op til alle miljø- og sikkerhedsstandarder både nationalt og internationalt.

Som premium brand har vi agentur på PlanToys - bæredygtigt trælegetøj med lækkert design og æstetik, hvor fokus er på læring og aktivitet for børn i alle aldre. Et andet medlem i Scandinavian Baby Products er Italtrike, der med deres trehjulede cykler med enkeltdele produceret af PlanToys beriger vort udvalg af aktivitetslegetøj til de lidt større børn.

Vi har udvidet vores sortiment yderligere med flere spændende varemærker - herunder Baby Einstein, som er stimulerende legetøj, 4M, som producerer sjovt læringslegetøj, og Oball som specielt er kendt for deres classic bold. Til sidst har vi Filibabba, som er tekstiler i flot skandinavisk design.  

Vi ejer flg. mærker: Barnets Favorit og BabyZoo, der er produkter til både små og større børn. Sortimentet strækker sig lige fra sutter, sutteflasker, bideringe og spiseredskaber til lækre kvalitetstekstiler med sjove designs i flotte farver indenfor ammepuder, sengerande, puslehynder og sengetøj. Også vore egne produkter er gennemtestede og lever op til EN standarderne.

Ordentlighed og pålidelighed i det gode samarbejde er de parametre, teamet i Trade Fair/Scandinavian Baby Products gerne vil kendes og måles på.