Bliv forhandler

Hos Scandinavian Baby Products fremstiller, importerer og forhandler vi kvalitetsprodukter til babyer og børn.
I vores brede portfolio finder du mere end 2000 produkter samt fem af Kids2’s premium mærker. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi vores egne unikke brands FILIBABBA og Scandinavian Baby Products.

Kontakt os i dag

Vores ambition

Vores mål er klart: Scandinavian Baby Products skal være den mest innovative virksomhed og den mest attraktive samarbejdspartner i branchen. Derfor stræber vi efter at tilbyde vores forhandlere de nemmeste løsninger og den bedste support. På vores B2B-shop finder du et væld af tekst-, billed- og video-content til direkte og nem download. Derudover tilbyder vi attraktive B2B-løsninger samt hurtig service.

Derfor skal du vælge Scandinavian Baby Products som din næste partner

Meget lav MOQ (1 - 6 styk/produkt).

Ingen minimumsordreværdi, hvilket giver dig stor fleksibilitet og lav risiko.

Mulighed for at sammensætte din bestilling frit på tværs af mærker.

Vores lager er placeret i Nordtyskland, hvilket giver en kort leveringstid. 

Vores vision

Vi vil være den mest innovative virksomhed indenfor branchen med fokus på den sunde forretning for alle parter. Derfor stræber vi efter at kunne tilbyde vores forhandlere de nemmeste løsninger og den bedste support. Dette realiserer vi gennem en databaseret tilgang og fremragende IT-værktøjer.  

Vores mission

Vi stræber efter at udvikle og bringe gode, sikre og værdiskabende produkter og services på markedet, der gavner alle i værdikæden. Som GOTS-certificeret virksomhed tager vi et miljømæssigt og socialt ansvar og derfor er det vigtigt for os, at alle vores produkter lever op til certificeringens nøglekriterier – hele vejen fra idé til børneværelse. Vi optimerer kontinuerligt vores egne fremstillingsprocesser og inddrager aktivt nye metoder og innovative materialer i produktionen.

Vores værdier – Ærlighed

"Ærlighed er hjørnestenen i vores kommunikation med vores kunder. Vi forpligter os til at sikre gennemsigtighed i alt, hvad vi gør, da vi mener, at dette er nøglen til gensidig succes."

- Team Salg

Vores værdier – Grundighed

"Præcision, strømligning, teamwork, gennemsigtighed, automatisering og en datadrevet tilgang sikrer et grundigt arbejde."

- Team Operations

Vores værdier – Innovation & Aspiration

"At være en first mover kræver en masse mod, nysgerrighed og passion. Vi opnår og fastholder vores momentum gennem fremragende teamwork, dygtiggørelse og forretningsforståelse."

- Team Design & Marketing

Vores historie

Scandinavian Baby Products blev grundlagt i 2013 af vennerne og forretningspartnerne Lasse Rolighed Olesen og Christian Bendtsen. Siden da er vi vækstet meget! Vil du vide mere om os?

Mød vores konsulenter i Norden

Lasse Rolighed Olesen
Sales Director & Co-owner
Christian Bendtsen
CEO & Co-owner
Pernille Rohbrahn
Client and Outreach Officer
Og hele teamet!

Oplev vores udvalg

og udvid din produktportefølje med vores spændende mærker.

Vi er altid interesserede i at få nye forhandlere og at opbygge et stærkt samarbejde om salg af de mange spændende mærker, vi har i vores produktportefølje.

Hvis du er interesseret i at blive forhandler, så udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Denne formular er beskyttet med Google reCaptcha