CSR - Vi sætter handlinger bag holdninger

Hos Scandinavian Baby Products sætter vi handlinger bag holdninger, så vi er helt sikre på, at både vores egenproducerede brands og de distribuerede brands lever op til vores krav til global og samfundsmæssig ansvarlighed.
Vi værdsætter et konstruktivt og langvarigt samarbejde med vores leverandører og arbejder udelukkende med leverandører, der er transparente og ansvarlige.


Når vi arbejder med CSR, har vi derfor fokus på to områder:

Arbejdsforhold og arbejdssikkerhed

Arbejdsforhold

Vi ønsker at producere med hensyntagen til miljø- og klimaforhold, sociale vilkår, arbejdsforhold og menneskerettigheder samt naturligvis børnenes sundhed og sikkerhed.

Derfor benytter vi uafhængige tredjepartsaktører som f.eks. Intertek, SGS, TÜV Rheinland osv. til kontrol og certificering af vores leverandører. På denne måde kan vi sikre os, at vores leverandører lever op til vores krav. Disse omfatter bl.a. standarder som Sedex version 6.0, BSCI og GOTS.

Arbejdssikkerhed

Vi mener, at det bør være sikkert at arbejde, uanset hvor i verden arbejdspladsen er beliggende. Derfor samarbejder vi udelukkende med leverandører, der kan garantere arbejdssikkerhed baseret på fabriksstandarder såsom ISO 9001, ISO 14001, og BRC Grade-certificering. Alle standarder skal naturligvis være certificeret af tredjepartsaktører, så arbejdssikkerheden, produktionsniveauet og sikkerheden opretholdes på højeste niveau.
Selvfølgelig følger vi de gældende regler inden for produktsikkerhed. Dette kan for eksempel inkludere den europæiske standard for legetøj, EN71.

Scandinavian Baby Products er registreret og kontrolleret af de danske myndigheder, hvor vi har opnået den højeste vurdering og anmærkning hos Fødevarestyrelsen.

Bliv forhandler og udvid dit sortiment i dag!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Denne formular er beskyttet med Google reCaptcha